Kunstgalerie

Doorlopende expositie met wisselende kunstenaars en designers.

Nu te zien

 • Marga Niederer
 • Louise Cohen
 • Lida van der Kooi
 • Hanneke Loonstra
 • AnneFrance Monshouwer

  SPECIAL EVENTS

  Kindermiddag in de herfstvakantie - kom jij ook je eigen potje bakken?

  In de herfstvakantie kun je tijdens de kindermiddag je eigen potje bakken voor € 2,-.

  Je koopt je kaartje voor in de winkel en mag dan doorlopen naar het atelier waar jij zelf op een draaischijf je potje gaat maken.

  Je potje mag je mee naar huis nemen, deze kun je thuis (als hij droog is) nog leuk beschilderen.

  Ook voor de papa's & mama's en opa's & oma's is er genoeg moois om te bekijken in onze kunstgalerie en keramiekwinkel.

  De kindermiddag is op 23 oktober van 13.00 - 16.00 uur.

  Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je (klein)kind(eren) tot 12 jaar daarom van te voren aan! Aanmelden kan via info@ireneloonstra.nl

  Workshop edelsteen sieraden maken
  Je maakt tijdens een workshop van 1,5 uur 2 armbanden, 1 armband en een set oorbellen of 1 ketting. Je hebt keuze uit diverse soorten (half)edelstenen, zoetwaterparels en glaskralen. De compositie van jouw sieraden bepaal je zelf.

  Een heerlijke workshop om samen te doen met vriendinnen, moeder of dochter en natuurlijk met je buurvrouwen. Heren zijn uiteraard ook van harte welkom. De workshop is inclusief koffie, thee, fris en iets lekkers.

  Klik hier voor foto's.

  Kosten € 37,50 p.p. Reserveren voor deze workshop kan vanaf 4 personen. In overleg op een zaterdag middag of zondag. Opgave kan via info@ireneloonstra.nl

  Workshop mokken beschilderen
  Tijdens deze workshop krijg je 2 gedraaide mokken. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende vormen. Je kunt kiezen voor 2 héél verschillende mokken of je maakt een mooie set. Deze mokken zijn al in een leerhard stadium. Dat houdt in dat je deze bekers kunt bewerken door er een oor aan te maken, er 3d vormen op te monteren, er gaten in te prikken en daarna te beschilderen. Doordat deze mokken op 1250 graden worden gebakken zijn ze vaatwasser- en oven bestendig. Deze mokken zijn écht groot en na het bakken een inhoud van ongeveer 350ml.

  Een heerlijke workshop om samen te doen en vooral om na deze workshop onder het genot van een heerlijke kop thee, koffie of chocolade melk weer eens bij te kletsen. De workshop is inclusief koffie, thee, fris en iets lekkers. De workshop duurt 1,5 uur. De bekers staan na 6 weken klaar om opgehaald te worden. Informatie hierover krijg je tijdens de workshop mee. De kosten van deze workshop zijn € 55,-.

  Je kunt reserveren vanaf 4 personen op een dag en tijd in overleg.

  Klik hier voor foto's.