Kunstgalerie en keramiekwinkel

Doorlopende expositie met wisselende kunstenaars en designers.

Nu te zien

 • Marga Niederer
 • Louise Cohen
 • Lida van der Kooi
 • Hanneke Loonstra
 • AnneFrance Monshouwer

  Voor alle creatieve workshops in onze kunstgalerie en keramiekwinkel ga je naar deze website

  Geplande special events!

  Workshop edelsteen sieraden maken 23 november 15.30 uur
  Je maakt tijdens een workshop van 1,5 uur 2 armbanden, 1 armband en een set oorbellen of 1 ketting. Je hebt keuze uit diverse soorten (half)edelstenen, zoetwaterparels en glaskralen. De compositie van jouw sieraden bepaal je zelf.

  Een heerlijke workshop om samen te doen met vriendinnen, moeder of dochter en natuurlijk met je buurvrouwen. Heren zijn uiteraard ook van harte welkom. De workshop is inclusief koffie, thee, fris en iets lekkers.

  Klik hier voor foto's.

  Kosten € 37,50 p.p. Reserveren voor deze workshop kan vanaf 1 persoon. In overleg op een zaterdag middag of zondag. Opgave kan via info@ireneloonstra.nl

  Workshop mokken beschilderen 24 november 9.30 uur
  Tijdens deze workshop krijg je 2 gedraaide mokken. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende vormen. Je kunt kiezen voor 2 héél verschillende mokken of je maakt een mooie set. Deze mokken zijn al in een leerhard stadium. Dat houdt in dat je deze bekers kunt bewerken door er een oor aan te maken, er 3d vormen op te monteren, er gaten in te prikken en daarna te beschilderen. Doordat deze mokken op 1250 graden worden gebakken zijn ze vaatwasser- en oven bestendig. Deze mokken zijn écht groot en na het bakken een inhoud van ongeveer 350ml.

  Een heerlijke workshop om samen te doen en vooral om na deze workshop onder het genot van een heerlijke kop thee, koffie of chocolade melk weer eens bij te kletsen. De workshop is inclusief koffie, thee, fris en iets lekkers. De workshop duurt 1,5 uur. De bekers staan na 6 weken klaar om opgehaald te worden. Informatie hierover krijg je tijdens de workshop mee. De kosten van deze workshop zijn € 55,-.

  Je kunt reserveren vanaf 1 persoon op een dag en tijd in overleg.

  Klik hier voor foto's.