Vaktechnische workshops en cursussen

2 daagse workshop/cursus draaien (NOG 4 PLAATSEN VRIJ)
Je mag dan tijdens een 2 daagse gebruik maken van alle faciliteiten in het atelier, dus de draaischijven, kleiwals, kleine gereedschappen, decoratiemiddelen zoals kleislibs/engobes e.d. De nadruk zal echter liggen op draaitechniek. De dag begint om 9.30 en eindigt om 16.00 uur. Natuurlijk hoort daar ook koffie,thee en 2x een lunch bij.

Wanneer: 7 en 8 juni 2019
€200,- p.p

3daagse workshop porselein draaien
Om mee te doen met deze workshop is het handig als je al wat ervaring hebt met het draaien, maar het is niet perse noodzakelijk. Tijdens deze 3 daagse maak je kennis met porselein d.m.v. verschillende opdrachten. Na deze 3 dagen heb je naast het leren draaien én afdraaien van porselein een serie mooie werkstukken gemaakt. Deze werkstukken worden voor je gedroogd, gebakken en voorzien van transparante glazuur.

Wanneer: 14 , 15 en 16 juni van 9.30 - 16.00 uur.
Er zijn voor deze workshop slechts 6 plaatsen. Deze workshop is inclusief porselein klei stoken en transparante glazuur.
€ 295,-

2daagse Raku workshop
Op dag 1 ga je je werkstukken maken. Deze worden vervolgens gedroogd en bisquit gebakken. Op dag twee ga je je bisquit gebakken werkstukken glazuren en gaan we deze stoken in de raku ton.

Wanneer: 2 dagen in overleg augustus.
Prijs: € 149,- per persoon

Glazuur cursus theorie & techniek
Tijdens deze cursus ga je zelf glazuren maken, maak je proeven op proefplaatjes. En gaan we even flink de diepte in over glazuur theorie. Aan het einde van deze cursus heb je mooie basis glazuren en een schat aan kennis waarmee je zelf verder kunt. Deze cursus bestaat uit 5x 2,5 uur. Je krijgt bij deze cursus een uitgebreide cursusmap en is inclusief materialen, stoken en glazuren.

Wanneer: de cursus start in mei op donderdagochtend.
Prijs: € 195,-

Heb je interesse in één van deze workshops/cursussen? Stuur een e-mail naar info@ireneloonstra.nl om je aan te melden.