Atelier & openingstijden

Ons atelier is gevestigd in de oude melkfabriek in Marrum, Friesland en ligt op slechts 15 minuten rijden van Leeuwarden.

We hebben in ons atelier professionele keramiekovens, beschikken over 6 draaischijven, een speciale spuit & schuur cabine, werkplaatsen op zit en sta hoogte, tal van glazuren en grondstoffen. Wij maken naast gedraaid en handgevormd keramiek ook onze eigen mallen.

Wekelijks worden er in het atelier cursussen en workshops gevolgd. Ook wordt ook regelmatig in opdracht gewerkt. Hierbij kun je denken aan het maken van jubileumgeschenken zoals schalen, speciale bekers of beschilderde tegels.

Openingstijden
Een kijkje nemen in onze winkel & kunstgalerie en bestellingen ophalen is iedere week mogelijk op zaterdag ochtend, het atelier is dan geopend van 9.30 - 12.00 uur.

Door de week winkelen en bestellingen ophalen kan op alleen afspraak!

Vanaf 5 juni kun je weer bij ons terecht voor een workshop pottenbakken.

Contactgegevens
Telefoon/whatsapp: 0683178559 op werkdagen tussen 9.30 - 13.30 uur, appen kan altijd.

info@ireneloonstra.nl Je vraag of reservering wordt binnen 2-3 werkdagen behandeld.

Adres, Routebeschrijving en Parkeren
Hearrewei 2
9073GA Marrum (fr)

Vanaf Leeuwarden en vanaf Dokkum/Holwerd neem je bij de pannenkoektrein de afslag naar Marrum. Je rijdt de weg uit en rijdt dan recht op de oude zuivelfabriek af. Als je hier voor staat ga je rechts. Aan de linker kant van de weg bevind zich het bord van Irene Loonstra Keramiek. Als je het terrein op komt volg je de borden "Keramiek". Je kunt de auto parkeren op het terrein.