Workshops

Workshop pottenbakken
Tijdens deze workshop ga je op de draaischijf je eigen potjes draaien. We beginnen met een demonstratie pottenbakken zodat je het hele proces een keertje hebt gezien. Daarna ga je zelf aan de slag. Tijdens deze workshop heb je tijd om 2 potjes te maken. Dit kunnen bijvoorbeeld bekers, kandelaren, borden of vaasjes zijn. Er zijn genoeg draaischijven, materiaal, tijd en hulp beschikbaar om tot een leuk resultaat te komen. Aan het einde van de workshop kun je kiezen in welke kleur je je werk geglazuurd wilt hebben. Er is altijd keuze uit 11 kleuren. Na de workshop wordt het werk gedroogd, gebakken, geglazuurd en nogmaals gebakken. Als de potjes klaar zijn worden ze netjes verpakt en naar het door jou opgegeven adres verzonden of kan je ze komen ophalen.

Deze workshop kun je reserveren vanaf 2 personen. Reserveringen vanaf 2 personen gaan altijd door. De workshop duurt 1,5 uur en prijzen zijn inclusief materialen, afwerken en bakken, koffie, thee en/of limonade.

In de agenda vind je alle beschikbare data t/m januari 2025. Je bent van harte welkom in mijn nieuwe atelier in Dokkum, de adresgegevens en routebeschrijving vind je in de reserveringsbevestiging.

Reserveren doe je eenvoudig online.

Reserveer jouw workshop hier

Heb je geen geschikte datum gezien, andere vragen of heb je problemen met het maken van je reservering? Mail dan even naar info@ireneloonstra.nl

Wil je de workshop cadeau geven? Bestel dan een cadeaubon

___________________________________________

Klik hier voor een impressie van de workshops!

Benieuwd wat klanten zeggen over de workshops? Klik hier voor de reviews!
___________________________________________

Goed om te weten

  • De werkstukken worden na de workshop gedroogd en gebakken en daarna verzonden, ophalen kan ook als je in de buurt woont.
  • De workshops worden geven in ons eigen atelier in Dokkum(fr).
  • Hier vind je de Algemene voorwaarden.