Atelier & openingstijden

Mijn atelier is gevestigd in Dokkum, Friesland.

In mijn atelier heb ik professionele keramiekovens, beschik ik over 12 draaischijven, een speciale spuit & schuur cabine, werkplaatsen op zit en sta hoogte, tal van glazuren en grondstoffen.

Iedere week worden er workshops georganiseerd, zoals de workshop pottenbakken (1,5u) , mindful pottenbakken (3u), de cursus pottenbakken, maar je kunt ook bij mij terecht als jij wilt groeien in het vak en voor langere periode opzoek bent naar een coach. De actuele beschikbaarheid vind je in de agenda.

Daarnaast werk ik ook aan opdrachten zoals bijvoorbeeld wierookschaaltjes, kandelaren, luciferhouders, serviezen, mokken met logo's enzv. Ik maak zowel gedraaid en handgevormd keramiek en ook mallen.

Openingstijden en werkdagen
Bestellingen ophalen en workshops doen kan alleen op afspraak.

Contactgegevens
Stuur een mailtje naar: info@ireneloonstra.nl. Whatsappen mag ook naar 0683178559.

Adres
Hendoweg 3-7
9101PC Dokkum

Routebeschrijving
Vol bij het oprijden bedrijven terrein betterwird de bordjes: "Bedrijven Centrum Dokkum". Je rijdt het terrein op bij het grote bord "Hendoweg 3".

In het weekend zijn de (gele) deuren van het gebouw gesloten. De entree van mijn atelier is via de schuifpui. De ingang wordt buiten aangegeven d.m.v. een bord. Zie je het bord niet dan mag je even naar de andere kant van het gebouw rijden, daar zijn ook parkeerplaatsen. Indien je het niet kunt vinden bel dan even: 0683178559.