Atelier & openingstijden

Ons atelier is gevestigd in de oude melkfabriek in Marrum, Friesland en ligt op slechts 15 minuten rijden van Leeuwarden.

We hebben in ons atelier professionele keramiekovens, beschikken over 6 draaischijven, een speciale spuit & schuur cabine, werkplaatsen op zit en sta hoogte, tal van glazuren en grondstoffen. Wij maken naast gedraaid en handgevormd keramiek ook onze eigen mallen.

In het weekend kun je meedoen aan een workshop pottenbakken. Door de week organiseren we alleen workshops aan het einde van de middag. Door de week wordt er gewerkt aan opdrachten. Opdrachten waar we aan werken zijn bijvoorbeeld wierookschaaltjes, kandelaren, luciferhouders, serviezen, mokken met logo's enzv.

Hieronder een kleine impressie van onze bijzondere locatie.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Irene Loonstra Keramiek (@ireneloonstrakeramiek)


Openingstijden en werkdagen
Bestellingen ophalen en workshops doen kan alleen op afspraak.

Contactgegevens
Stuur een mailtje naar: info@ireneloonstra.nl. Whatsappen mag ook naar 0683178559.

Adres, Routebeschrijving en Parkeren
Hearrewei 2
9073GA Marrum (fr)

Vanaf Leeuwarden en vanaf Dokkum/Holwerd neem je bij de pannenkoektrein de afslag naar Marrum. Je rijdt de weg uit en rijdt dan recht op de oude zuivelfabriek af. Als je hier voor staat ga je rechts. Aan de linker kant van de weg bevind zich het bord van Irene Loonstra Keramiek. Als je het terrein op komt volg je de borden "Keramiek". Je kunt de auto parkeren op het terrein.